måndag 6 april 2009

Ny vecka igen då.

Måndag igen då och man vaknar pigg och glad. Var ute på en morgon promenad med Louise. Var och sola med skönt. Var till Louise A och Tilde laga mat och var ute i det fina vädret. Gjorde ett halsband hos Louise det blev fint. Trodde inte de från början men det blev gör bra. Var hem till far lämnade bilen och prata lite. Sen har man tittat på tv inte mycket och ha så ska gå och lägga mig och läsa lite sen sova.
Lördags var jag hem till Louise var ute och gick en tur. Var till hästarna me tog en tur med dom. Sen var det barnens tut att rida på den lilla hästen. Så det blev en hel dag ute i solen gör gött. Louise följde med mig hem å vi gjorde oss i ordning för kvällen. Var in till stan till Louises kompis Jenny. Sen blev det BMB blev en kul och rolig kväll/natt. Hade tur med vi slapp och åka bussen hem Jan var med ute så vi fick åka med dom hem.
Söndagen var man lite seg men facktest inte bakis lite dåsig i huvudet men inget mer. Var hem till mor och far fick mat gud va göt. Var med dom ut till Segersta och titta till platsen. Var med dom hen sen och titta på hockeyn och den gick ju bra. Jan kom dit me så det blev lite prat. Sen var det hem och se på filmen på trean den var bra.

Inga kommentarer: