lördag 27 december 2008

Julen

Har inte hunnit skriva nåt nu don här dagarna det blev ju inte som planerat. Julaftons morgon gick Farmor bort så då var man ledsen för att hon har lämnat oss. Mamma ringde och väckte mej samma som sist fast då var det jan och de var natt då. Så man var ju jätte tröt hela dagen och ont i huvudet inte kul. Synd om farmor men som tur var gick det fort och det är ju bra så hon slapp lidandet. Jag hade inte trott att det skulle vara hon för hon har ju varit så stark alla andra gånger som hon har varit sjuk. Hon har ju varit på väg att lämna oss flera gånger men har kommit tillbaka stark tant de men nu var det hennes tur synd bara att de var julafton men så är de ju men kan ju inte bestämma när man ska gå bort. Trodde ju farfar skulle gå först för han har ju varit sjuk nu sist och han är inte lika stark som farmor men så blev det inte. Men annars var julafton bra vi var till farbror Uno och hans familj å fira jul på förmiddagen sen var vi hem till oss med resten av släkten. Det är tur man har en sån go familj och släktingar. Vi var även till Björn och tände ljus så han fick de fint på jul med. Saknar honom så mycket så.

Juldagen så var man hem till mor och far och fick lite rester till mat och så såg vi på film. Erika och Emma kom till mor med en jul klapp som hon hade hjort till mej godingen min prata lite. Blev inte mycket mer sen satt hemma och titta på film.

Annandagen hände heller inte mycket var hem till mor och far fik mat och titta på film var kvar där hela dagen. På kvällen kom Anneli och Carolina till mor och far käka mat och satt och prata.

Lördag i dag har det heller inte hänt mycket var med Jenny till ica och så var jag hem till mor och far en sväng i dag med. Sak väl läsa lite sen blir det film tror jag händer inte så mycket mer här. Har inte varit in på jul rean ens än får se om det blir nåt.

Inga kommentarer: